{ RECENZE } Hotýlek na Islandu

 Tak tohle byla opravdu romantická jízda. Od knihy se nešlo odtrhnout. Jasně, nečekejte žádný hluboký příběh k zamyšlení, ale milý a jednoduchý příběh, který Vás potěší a pohladí po duši. Další kniha ze série Romantické útěky od Julie Caplin, a moje první od autorky, Vás přenese do země polární záře a majestátních vodopádů. A nutně si k tomuhle příběhu musíte udělat horký nápoj, zachumlat se do měkounké deky a zapálit si svíčku (nebo radši víc svíček, ale nezapomeňte je pak sfouknout!).


Hlavní hrdinka Lucy prochází lehkou profesní krizí a nemůže sehnat práci, kde by uplatnila svoje zkušenosti manažerky hotelu. Až se jí naskytne zkusit tuhle pozici na Islandu a vdechnout malému hotýlku opět život, Lucy neváhá a práci vezme, aby mohla utéct před svými problémy co nejdál a využít všech svých znalostí, aby se z hotelu Polární záře stal nejromantičtější hotel na celém Islandu a dostal se do podvědomí potencionálních klientů.

Zprvu skeptická a chladná Lucy roztaje hned při příjezdu na Islad, kde se setkává s milými zaměstnanci hotelu. A co by to bylo za romantický příběh, kdyby se v něm neobjevil přitažlivý barman Alex, který skrývá tajemství. Lucy musí vyřešit špatné recenze, které má hotel na internetu a ukázat návštěvníkům, že jeho reputace je napravena. Je odhodlaná to dokázat. 

Při čtení kapitol se naprosto věrohodně přenesete na Island, ke krbu, kde budete za oknem s horkou čokoládou v ruce, pozorovat vlny tříštící se o zasněžená skaliska a na nebi uvidíte zářit auroru borealis (polární záři severní). Příběh se postupně vyvíjí, graduje, a nutí Vás číst a číst a knihu neodložíte. Určitě se nejedná o červenou knihovnu, ale o milý a nenáročný romantický příběh, kterému autorka pozoruhodně umí vdechnout atmosféru životního stylu hygge. 

Hodnocení 4/5

7 komentářů

  1. Úplně jsi mě nalákala, abych se do této knížky také začetla :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já jako první knížku od této autorky četla Kavárnu v Kodani a byla taky naprosto fantastická! :)

    OdpovědětVymazat
  3. O knížce už jsem hodně četla i na jiných blozích, ještě jsem ji nečetla, ale mám to v plánu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tato by mě určitě bavila, zní skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  5. To mi vnuklo tip na dárek mojí kamarádce, která se na Island chystá, až bude zase možnost :)DĚKUJU! :)) :D

    OdpovědětVymazat
  6. O knížce jsem už slyšela vícekrát a vždy jen samé pozitivní recenze - třeba se k ní také dostanu. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Think of these as these bets you'll be able to|you presumably can} place away from the precise 36 numbers on the within of 메리트카지노 the table. As a outcome, skilled gamblers ought to in all probability stick to the games where math and ability nonetheless reign supreme over chance, like poker. "Knowing the preliminary conditions allows you to beat the odds," stated Michael Small, who carried out the study with Chi Kong Tse, in a press release. We can supply high native talking sellers for nearly any language.

    OdpovědětVymazat

© emblog