{ Výlet na hory }

 Ahoj všem!
Před pár dny jsme se rozhodli, že si uděláme menší výlet na Klínovec. Já sníh zbožňuji, a jak jsem řekla i svým kamarádkám - když nemáme sníh tady, musíme za ním na hory!
Malýmu se to děsně líbilo, zezačátku teda dost protestoval, protože přece jenom byl navlečený do několika vrstev oblečení a byl z něj takový nemotorný tučňáček. Pak jsme ale vytáhli boby, začali dělat kraviny a úsměv byl na světě.
Sjezdovky jsme minuly jen v autě a jsem ráda, že jsme tam neměli namířeno - bylo totiž totálně narváno! A tak si zalyžovat pojedeme nějaký víkend třeba ještě koncem ledna.



 


A co Vy, máte rádi sníh, hory?
Když projíždíme horskými vesnicemi, vždycky si přeji v nějaké z nich bydlet. Pak mě to ale přejde, když pomyslím, jak těžký život tam musí být. 

11 komentářů

  1. Ano, zasněžené hory vypadají v tuto dobu kouzelně a pohádkově.
    A pak člověk v běžném dni ocení luxus civilizace ;)
    Krásný nový rok 2020.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný Nový rok. Nenašla jsem nikde Vaše jméno a tak jen tak, bez oslovení, máte moc hezké zimní fotky. Zimu mám ráda, ale asi jen na horách. U nás po sněhu ani památka a na Vánoce mi hodně chyběl. :o) Ale vy jste si za ním vyjeli a to je super.
    Přeji hodně krásných dní v novém roce. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, děkuji za doplnění jména a hezké dny přeji. D.

      Vymazat
    2. Já děkuji Dášo za připomínku, mě to vůbec nedošlo, že mě čtenáři vlastně nemají jak oslovit :) I já Vám přeji krásné dny
      Markéta

      Vymazat
  3. Markétka pozdravujem! A už viem, prečo nemáte čas na ručné práce - lebo máte doma drobca :) Ale tak to má byť, keď som ja mala drobcov, tiež sme chodievali na hory, učili ich lyžovať, všetok čas patril im ... a teraz majú 18 a 21 - na horách za nimi nevládzem, prišiel čas na ručné práce :) Takže všetko je ako má byť, nikde sa neponáhľajte a užite si tie hory a deti a ten čas na seba a ručné práce donesie život ...

    OdpovědětVymazat
  4. Markétko,Klínovec to jsou Krušné hory,tam by mělo být sněhu hodně.A asi je.Fotky jsou nádherné.Mám ráda zasněženou krajinu.Jenže Turnov leží v nížině a protože to nemáme do hor daleko,tak jsme také vyráželi za sněhem.Ale moc ho v Krkonoších není.Na zasněžené fotky mně to stačilo a na procházku taky.
    Měj hezké dny v novém roce

    OdpovědětVymazat
  5. moc pěkné fotky, mám ráda toulky přírodou,Sv.

    OdpovědětVymazat
  6. Sníh nemám ráda, preferuji léto. Ale prostě v zimě má být a je škoda, že zatím není. :/ Jinak jsou to moc krásné fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hory jsou v zimě krásné nejen na sjezdovce. Sama nelyžuji, ale výlety do zasněžených hor jsou bezva. Takže věřím, že jste si to užili.
    Pěkný začátek nového roku, přeji.
    Jindra

    OdpovědětVymazat
  8. Markét, nejdřív jdu poděkovat za návštěvu na mém blogu!
    Kochám se zasněženými fotkami, bydlíme v Polabské nížině, tady je sníh nedostatkové zboží :o) Mám k němu rozporuplný vztah - jsem nadšená z bílé krásy a nádhery a pak ustrašená, když vím, že mám manžela denně na silnici...
    PF 2020 a krásný večer přeji, Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Markét, děkuji moc za návštěvu mého blogu ♥
    Krásné zimní fotky! Mě osobně sníh nechybí (i když bílé Vánoce by byly hezké) ... ale nejraději mám léto a hlavně teplo :)
    Přeji vše dobré v novém roce! M.

    OdpovědětVymazat

© emblog