{ Diáře pro rok 2021 }

Znáte to. Přijdete do knihkupectví, papírníctví, a stojíte před stojanem s diářy. Jste pevně rozhodnutí, že si jdete pro ten svůj. JEDEN JEDINÝ. Možná po něm opravdu sáhnete, možná si vyberete jiný. A možná si ještě v březnu koupíte další ve slevě, do nějž přepíšete vše z toho, který máte od října. 
Ale já jsem tu dnes s novým článkem od toho, abych Vám třeba trochu výběr usnadnila.
Pojďme se podívat na nové diáře pro rok 2o21, co si zaslouží naší pozornost.

Prvním je zábavný diář Kateřiny Winterové, kterou můžeme znát nejen z televizního pořadu Herbář, ale tak z jejích kuchařek. Diář se mi moc líbí, je hodně retro, obsahuje různé pranostiky a dobové povídání. Dalším jsou diáře holek z blogu A cup of style. Zase ve velikosti A5 a A6, což oceňuji, protože menší verze je ideální do kabelky. Diáře obsahují měsíční plánovač, což v mnoha ostatních diářích chybí. Pro mě je to nejspíš letošní favorit. Pozornost si ale zaslouží diář Evy Burešové, který je velmi jedinečně a jemně zpracovaný. Je doplněn o Eviččiny fotky, různé citáty a motivační sloupky. Má ideální velikost do kabelky disponuje gumičkou! Jo, a má měsíční plánovač ze začátku kalendária od ledna až do prosince, což se mi moc líbí (jiné diáře mají např. na leden na začátku ledna, na únor na začátku února..) 



Presco group letos opět vydalo týdenní diáře s magnetickým klipem. Mě se líbí tyhle, na nichž jsou různá města. Jen mi nevyhovuje vnitřek diáře, a tak se budu alespoň kochat pohledem na ně.


Dalším pěkným kouskem budou diáře od Albi. Tyhle první dva, týdenní s květinovým motivem, jsou opravdu vydařené a možná budou konkurovat při mém výběru diářům od Lucky a Nicol. 
Plánovač štěstí, nebo jak mu říká naše manažerka Janička - plánovač neštěstí 😂 je nedatovaný diář. Mě na něm vadí jeho obří spirála. Přes tu mi moc nejde psát. 
Bjůty diář je týdenní, a spirála je o něco menší. Líbí se mi, ale zase tak vymazlený diář nepotřebuji.


Albi letos představilo novou formu diářů - motivační. Mě osobně se líbí. Design i písmo jsou velmi zajímavé. Jen ne všechny mají gumičku, tu u diáře prostě vyžaduji.


Kapesní diáře nesmí chybět. Mnozí tenhle typ mají nejraději. Já mezi ně bohužel nepatřím, ale opět se mi líbí design jak těch od Albi, tak od Presco group (mimochodem ty seženete i v jiných provedeních jako je denní, týdenní apod.) 


U Albi se to novinkami jenom hýří a další takovou jsou nedatované diáře na spirále. Jsem na ně moc zvědavá a už se těším, až nám přijdou. Spirála nevypadá tak veliká, mají gumičku a moc si přeji, aby měli i měsíční plánovač! 


No a myslíme i na muže! Škála možností diářů pro ně se v letošním roce celkem rozrostla. První tři jsou od Presco group, jež má každý rok na výběr opravdu mnoho druhů, barev a provedení. A poslední je z Albi, to snad poprvé ve své nabídce má i variantu pro pány.

Ještě očekávám diář od 3 v 1 a PS od Ani Geislerové. V nabídce budou také fitness diáře a mama diáře.

Tak jaký diář se líbí Vám?
Také si ho nikdy neumíte vybrat, jako já?

5 komentářů

  1. Moc pěkné diáře! Já jsem se je naučila používat až ke konci střední a nechápu, jak jsem bez nich dokázala předtím fungovat. S vybíráním mám teda taky celkem problém, většinou ani ne tolik vzhledově, ale obsahově :D

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se letos strašně moc líbí design diářů od holek ACOS, takže to vidím, že si nejspíš pořídím právě ten :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. To je vždycky taaaak těžký úkol, vybrat jen jeden! Mám dost přísná kritéria. Tak jsem zvědavá, který si tentokrát vyberu... :)
    Ela

    OdpovědětVymazat
  4. Většinou mám od Albi, ale moc se mi líbí ten od Kateřiny :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny bych mohla mít doma, ale vždy je pro mě ta nejtěžší prácě vybrat si jeden. Tentokrát jsem dala na Albi. ❤️

    OdpovědětVymazat

© emblog